Coach Zaandam

Coach uit Zaandam

Welkom bij Clarity Coaching, de coach uit Zaandam. Mijn naam is Titia de Vries en als coach begeleid ik mensen naar een positieve verandering in hun werk en in hun leven. In mijn optiek brengt een positieve verandering voordeel, want iedereen streeft naar levensgeluk. Ik weet uit ervaring hoe je jezelf ziek kan maken door te werken in een organisatie die niet meer bij je past. Ik weet uit ervaring wat stress met jouw leven doet.

Retraites

Als mindfulness teacher organiseer ik retraites in onder andere Marokko en Sri Lanka voor mensen die op zoek zijn naar rust, energie en bezinning. Dit soort retraites is ook geschikt om elkaar als team beter en anders te leren kennen.

Trainer

Ik werk ook als opleider en trainer op de gebieden van management & leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie, coaching en presentatie. Dit zijn zogeheten blended programma’s bestaande uit een combinatie van zelfassessment, coaching, e-learning en groepsbijeenkomsten. Tevens ben ik examinator en accrediteur van opleidingen. Breed en veel ja en daar hou ik van.

Locaties

Coachingsgesprekken vinden in principe plaats in Zaandam (15 minuten van Amsterdam). De trainingen geef ik met name in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Plaatsen waar ik regelmatig te vinden ben, zijn: Amsterdam, Alkmaar, Zaanstad, Haarlem, Almere, Utrecht, ’t Gooi, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Dus indien jij een coach in Zaandam of andere regio’s zoekt, ben jij hier aan het juiste adres.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op. Ik bied je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van ongeveer 30 minuten. Klikt het, dan ontvang je een offerte. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier op de website invullen (zie hieronder). Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen (06-40381640) of een mailtje sturen (info@claritycoaching.nl).

Afspraak maken  Contact

Comments are closed